Uzaktan Eğitim Danışmanlığı

Uzaktan Eğitim Danışmanlığı uzaktan eğitim hizmeti veren ve bu alanda yazılım programı alan kurumlara verilen danışmanlık hizmetidir. Uzaktan eğitim yazılımları nasıl kullanılır, yazılımsal sorunlar nelerdir, yazılım daha verimli nasıl kullanılır, eğitim yazılımı nasıl geliştirilir gibi konularda yazılımı kullanan firmalara yol gösterilir.

Uzaktan eğitim danışmanlığı için firmamıza E-uzaktan.com bağlantı adresinden web sitemize bağlanabilirsiniz. Firma olarak çok güçlü bir firmayız. Yazılımlarımızı her geçen gün geliştirmekteyiz. Üstelik ürünlerimizi bir kere satın alan firmalara bütün güncellemeleri ve yenilikleri ücretsiz olarak sunuyoruz. Ürünlerimizle ilgili aklınıza takılan tüm soruları cevaplayan güçlü bir müşteri hizmetleri ekibimiz var. Ürün nasıl etkili kullanılır, ürünü kullanırken karşınıza çıkan zorlukları aşmak için bizi aramaktan çekinmeyin. Müşteri memnuniyet ilkesine göre hizmet veren firmamız ürettiği tüm ürünlerin her zaman arkasında yer almaktadır.

https://i.ibb.co/MpzZKZD/18.png

Corona virüs salgınının yaygın hale gelmesinden sonra uzaktan eğitim büyük bir önem kazandı. Birçok eğitim kurumu artık eğitimleri uzaktan eğitimle vermeye başladı. Uzaktan eğitim modülünü kurumunuza entegre edebilmek için mutlaka uzaktan eğitim yazılımlarına sahip olmalısınız. Uzaktan eğitim modülüne sahip olmak için hemen bizimle iletişime geçin. Ürün ve hizmetlerimizi inceleyerek ihtiyacınız olan yazılımları uygun fiyata size sunalım. Ürünle ilgili ücretsiz danışmanlık hizmeti de vermekteyiz. Ürünün kurulumu ve kullanımı konusunda size detaylı bir şekilde eğitim verilir. Eğitim faaliyetleriniz sekteye uğramasın. Uzaktan eğitim modülünü siz de eğitim kurumunuza hemen entegre edin. Uzaktan eğitim programını bugün birçok işyeri de kullanmaktadır. Çalışanlara mesleki eğitim vermek, çalışanlarla genel bir toplantı yapmak için bu sistemi kullanabilirsiniz. Sistemin çalışması ve detaylarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Uzaktan eğitim danışmanlığı işini kusursuz bir şekilde veren firmamızda çalışan ekibimiz uzaktan eğitim konusunda uzman kişilerdir. Yazılımlar kendi üretimimiz olup firmanıza göre entegre edebilirsiniz. Yazılımların çalışmasını ve işleyişini öğrenmek için hemen bize ulaşın. Bize ulaşmak ve ürünlerimizi incelemek için aşağıdaki iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Telefon: 0850 255 06 46 - 0543 268 46 06
Web site ismi: E-uzaktan.com
Adresimiz: Ayvalı Mahallesi Süleymaniye Caddesi 39/A Keçiören - Ankara
Mail: info@e-uzaktan.com
Pazartesi-Cumartesi: 09:00-19:00 Pazar: Kapalı

https://www.e-uzaktan.com